Vikings vänförening
Vikings vänförening har en museal ambition, nämligen att i vissa delar återföra Viking till det skick hon hade runt 1910. Det innebär att det måste anskaffas en hel del kompletterande inredning och utrustning.

Vikings vänförenings vidare målsättning är att engagera allmänhet och näringsliv i ett brett och aktivt intresse runt Viking. Anskaffa medel så att Viking kan bevaras, kartlägga Vikings sjöfartshistoriska verksamheter och att samtidigt ha trevligt tillsammans i underhållande och berikande aktiviteter ombord.

Viking behöver dig
Vi behöver din medverkan, både som medlem, donator och deltagare. DU kommer att upptäcka att Viking fortfarande är ett levande skepp. Mönstra på och släpp loss fantasin när du lyssnar på Kap Hornare, träder in i Kommendör Andersens Salong eller greppar Vikings stora ratt.
Kontakta oss för mer info!